Wil jij financieel bewuste medewerkers?

Geef ze een money masterclass cadeau!

Wil jij financieel bewuste medewerkers?

Geef ze een money masterclass cadeau!

Live op locatie

Kies de plek die jou uitkomt

Live online

Iedereen kan er bij zijn

24/7

Opgenomen video, bekijken in eigen tijd

Wil je je medewerkers op een laagdrempelige & inspirende manier bewust maken van het belang van grip op je financiën?

Praten over geld blijft voor veel mensen lastig. Terwijl we er allemaal mee te maken hebben. Ieder op zijn eigen manier. Waar er voor de één altijd geld genoeg is, zijn er ook een hoop mensen die bij het woord “geld” alleen al in de stress schieten. 

Geldzorgen en geldstress heeft een enorme impact op iemands gezondheid en daarmee ook op de gezondheid van jouw bedrijf! Wees je bewust van jouw rol als werkgever op jouw belangrijkste “bezit”, je mensen. 
  

Wat zou het betekenen als jij een financieel fit team hebt?

Medewerkers die financiële rust ervaren, kunnen zich veel beter focussen op alle andere belangrijke aspecten van het leven, waaronder hun werk. Het ziekteverzuim zal naar beneden gaan en de productiviteit omhoog. 

Daarom heb ik verschillende masterclasses ontwikkeld waarin ik je medewerkers meeneem in de wereld van geld. Op een begrijpelijke, laagdrempelige en positieve manier. Waar schaamte absoluut niet nodig is. 

Door mijn 20 jaar ervaring in commerciële bedrijven waar ik grote teams heb aangestuurd, weet ik als geen ander hoe ik mensen op een positieve manier kan benaderen, juist als het om geld gaat…

carolien vos

Zij gingen je voor:

THRIVE
hoogendoorn

“Carolien weet op een hele luchtige en heldere manier te praten over financiën. Door een paar ‘simpele’ tools en stappen weet ik nu hoe ik zelf inzicht en controle hou over mijn eigen financiën! Dank hiervoor.”

Inge Walta

Hanneke

“Wat een mooie masterclass heeft Carolien gegeven zeg. Ik vind de materie altijd een beetje saai en daarom verdiep ik me te weinig in wat een financiële basis voor mijn bedrijf kan betekenen. Door de masterclass van Carolien vind ik het weer leuk, snap ik het en heb ik meteen een goed beeld van waar ik sta en waar er nog ruimte voor verbetering is. Hele waardevolle sessie. Dank je wel Carolien.”

Sharmila Tuithof

Anoniem

“Door het webinar heb ik een andere kijk gekregen over de mindset hoe je er mee omgaat en die bij iedereen dus anders is. Nooit bij stilgestaan.”

Medewerker Vodafone

Welke masterclasses zijn er?

Jouw geldbrein

95% van de financiële beslissingen die je maakt, gaan onbewust. Om slim met geld om te gaan, zul je verder moeten kijken dan alleen een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Je zult moeten weten waarom je de dingen doet die je (niet) doet. De manier waarop jij kijkt naar geld beïnvloedt de hoogte van je bankrekening.
 Je ervaringen, herinneringen en hoe er vroeger met geld werd omgegaan zijn allemaal factoren die mee spelen in jouw relatie met geld. In deze masterclass ontdek je hoe jouw brein in elkaar zit, zodat je snapt wat je moet veranderen om anders naar geld te kijken. 

Koopgedrag & leefstijlinflatie

Koopgedrag & leefstijlinflatie

Hoe besteed jij je geld? Op basis waarvan maak jij je keuzes? Je omgeving heeft een enorme impact op je portemonnee. Je huidige leefstijl bepaalt waar je geld naar toe gaat. In deze masterclass leer je wat jouw valkuilen en verleidingen zijn en hoe neuromarketing daar slim op in speelt. Uiteraard krijg je tips hoe je al deze verleidingen kunt weerstaan! 

grip op je geld masterclass

Grip op je geld

In deze masterclass leer je waarom een financieel plan belangrijk is. Hoe je overzicht houdt op je inkomsten en uitgaven. Wat je moet doen om juist te budgetteren, oftewel de do’s en don’ts.
 Uiteraard krijg je ook tips & trucs hoe je geld overhoudt. Na deze masterclass kun jij aan de slag met jouw financieel plan!    

.

Jouw dromen financieel haalbaar

Jouw dromen financieel haalbaar

Om geld over te houden, moet je duidelijk voor ogen hebben waar je dat geld voor nodig hebt. Ontdek jouw dromen tijdens deze inspirerende masterclass. Wat is jouw stip op de horizon? Waar wil je staan over 1, 5, 10 jaar? Hoeveel geld is daarvoor nodig? Je krijgt praktische handvaten hoe je jouw dromen vertaald naar concrete en haalbare doelen. Misschien nog wel belangrijker, vertaald naar simpele acties. Wat houd je nu nog tegen om je dromen achterna te gaan? 

financieel fit het nieuw jaar in

Financieel fit het nieuwe jaar in

Hoe ga je het nieuw jaar in? Heb je goede voornemens? Wil je het anders aanpakken? Wat kun je leren van 2022?  Wat verandert er voor jou persoonlijk in 2023 wat van invloed is op je portemonnee? Met welke economische marktontwikkeling en sociale regelgeving moet je rekening houden voor 2023?

In deze masterclass ontdek je het allemaal. Een praktische masterclass met veel informatieve tips en zet je aan tot het ook daadwerkelijk in actie komen, zodat jij het nieuwe jaar fit wordt en blijft!

Jouw relatie met geld & de invloed op jouw relaties

Jouw relatie met geld & de invloed op jouw relaties

Geld is vaak een gevoelig onderwerp voor veel mensen. We hebben verschillende opvattingen en meningen over geld en hoe je het moet besteden.

De één houdt van geld uitgeven en wilt volop kunnen genieten van het leven, terwijl de ander liever spaart en investeert voor de toekomst.

Deze verschillen kunnen leiden tot spanningen en conflicten binnen relaties met anderen. Of je nu met je geliefde, familie of vrienden te maken hebt, het is belangrijk om van elkaar te begrijpen wat de invloed is op je relatie met geld. Dat leer je in deze masterclass.

 

Wat kan je verwachten?

1- 1,5 uur inspirerende masterclasses met direct toepasbare tips & trucs.

De masterclasses kunnen in company gegeven worden, live online of in eigen tijd als video opname.

Deze masterclasses zijn een goede start om je medewerkers geld bewust te laten worden.

Afhankelijk van de groepsgrootte is er ruimte voor vragen.

Online live sessies kunnen opgenomen worden, zodat medewerkers altijd terug kunnen kijken.

Mogelijkheden bespreken?

Graag denk ik met je mee tijdens een brainstormgesprek wat het beste aansluit bij de behoeftes van jouw medewerkers. 

Meest gestelde vragen:

Wanneer je kiest voor een (online) live masterclass, wordt de masterclass altijd aangepast naar de behoefte van jouw medewerkers. Geen one size fits all, maar een masterclass die aansluit bij de doelgroep (jouw medewerkers).

Je kunt de keuze maken om 1 masterclass af te nemen, een paar of allemaal. De masterclasses staan los van elkaar, maar volgen elkaar wel goed op.  

Ik geloof zelf niet dat je iemand kan dwingen anders met hun situatie om te gaan. Motivatie moet écht van de medewerker zelf komen. Echter is het wel belangrijk om goed uit te leggen wat de voordelen zijn van deelname. Ik denk graag mee hoe je dit het beste kunt aanpakken. Deze masterclasses zijn zeer laagdrempelig.

De investering van de masterclasses, zijn afhankelijk van de vorm die je kiest (op locatie, live online of via video opname) en het aantal deelnemers. Graag bespreek ik de mogelijkheden in een vrijblijvende gesprek wat voor jullie bedrijf het beste past. 

Het is absoluut niet nodig om financiële gegevens te delen voor de masterclasses. Het zijn laagdrempelige masterclasses waarin volledige anonimiteit ook een optie is. 

Je kunt kiezen voor 3 vormen, live op locatie, live online en met behulp van video opnames. Afhankelijk van je wensen, de grootte van de groep, de flexibiliteit en je budget kun je de vorm kiezen die het beste past.