Financieel fitte medewerkers- WHITE PAPER

Whitepaper voor financieel gezonde medewerkers.

Een kort en krachtige uitleg wat jij als werkgever kunt betekenen voor je medewerkers om financieel fit te blijven.

Een structurele en duurzame oplossing als onderdeel van wellbeing binnen je organisatie.

Hiermee stop je geldzorgen bij medewerkers en voorkom je geldproblemen. Daarmee voorkom je ziekteverzuim en extra kosten voor jouw bedrijf.

Ontdek hoe je je medewerkers financieel fit kunt houden, zonder elke keer salarisverhoging te hoeven geven.

"Via VodafoneZiggo heb ik meegedaan aan het financieel fit programma van Budgetbuddy.

Carolien laat je nadenken over je gedrag en geeft handige trucs & tips die helpen om inzicht te creëren. 

De geheimen die andere bedrijven toepassen die wél financieel gezonde medewerkers hebben.

De hoge inflatie, de stijgende energieprijzen en de boodschappen die steeds duurder worden, het blijft het gesprek van de dag in de wandelgangen. Het raakt ons allemaal in de portemonnee.

Ik zie veel mensen struggelen met geld. Zelfs als er genoeg is. Dit zorgt voor financiële onrust en zorgen.

Geldzorgen heeft invloed op de productiviteit van jouw mensen en team. Een hoog ziekteverzuim ligt op de loer en de kosten zullen stijgen.

Zolang je je blijft richten op het oplossen van de gevolgen, kost dit onnodig vele tijd, geld en energie. Toch hoeft het niet zover te komen is mijn ervaring. 

De meeste gestelde vraag die ik krijg:

Hoe kan ik onze medewerkers helpen financieel fit te blijven zonder dat we elke keer geld erbij moeten geven?

Dat is één van de drijfveren geweest waarom ik met mijn bedrijf Budgetbuddy bedrijven help. Je hoeft écht niet alleen maar extra salaris te geven om iemand met geldzorgen te helpen. Sterker nog, het kan zelfs averechts werken. 

Wist je dat 50% van Nederlanders financieel kwetsbaar of ongezond is? Dan is het aanbieden van alleen een individueel budgetcoachtraject in een groot bedrijf dweilen met de kraan open. 

Dat is waarom ik een white paper heb ontwikkeld voor je,  waar ik uitleg wat je wél kunt doen om financieel gezonde medewerkers te krijgen. 

Carolien Vos Budgetbuddy

Anoniem

“Wat een mooie masterclass heeft Carolien gegeven zeg. Ik vind de materie altijd een beetje saai en daarom verdiep ik me er te weinig in. Door de masterclass van Carolien vind ik het weer leuk, snap ik het en heb ik meteen een goed beeld van waar ik sta en waar er nog ruimte voor verbetering is. Hele waardevolle sessie. Dank je wel Carolien.”

Sharmila Tuithof

Hanneke

“Carolien weet op een hele luchtige en heldere manier te praten over financiën. Door een paar ‘simpele’ tools en stappen weet ik nu hoe ik zelf inzicht en controle hou over mijn eigen financiën! Dank hiervoor.”

Inge Walta

Anoniem

“Buiten dat het onderwerp ontzettend interessant is en ik erg blij ben met de kennis, tips en tools, is de presentatie visueel ook erg sterk! Nice! Kan ik van genieten 😉 “

Medewerker VodafoneZiggo

Financieel fitte medewerkers?

Ontdek welke strategieën je kunt toepassen om jouw medewerkers financieel gezond te maken en houden, zowel nu als in de toekomst.

Zonder dat je altijd een salarisverhoging te hoeven geven.